Konferensen äger rum på Gävle Konserthus i Gävle och utställningen är placerad i foajén på entréplan. Föreläsningssalarna ligger i anslutning till utställningsområdet där kaffe och lunch serveras under samtliga dagar.

Foajén © Gävle Konserthus

Anläggning: Gävle Konserthus Kungsbäcksvägen 22, 802 67 Gävle

Parkering: Gävle Konserthus

72 parkeringsplatser ligger i direkt anslutning till Konserthuset. Parkeringen kostar 6 kr/timme, dygnet runt.

All tejp, häftmassa eller dylikt är förbjudet att fästa på väggar i Gävle Konserthus. Detta för att materialet är mycket känsligt och det blir fläckar. Om det skulle bli märken ersätter ni själva Gävle Konserthus för detta.

Anmälan – utställare/monterpersonal.

All personal som ska vara på plats under konferensen behöver vara föranmäld. Det finns en anmälningslänk i er bokningsbekräftelse från det att ni bokade er monter. Där kan ni anmäla era fria platser samt de reducerade. Utöver det antalet anmäler sig personal till ordinarie pris här.

Som utställare har du i ditt paket ett antal fria och reducerade deltagaravgifter beroende på vilket paket du bokat.

Anmälan monterpersonal, Ordinarie 2 995 SEK

Sista anmälningsdag 30 april därav i mån av plats.

Annonser

För er som ska skicka in annonser vill vi ha dem per e-mail senast den 30 april.

Format: Helsida: 210 x 297 mm (Stående format) Halvsida: 210 x 148,5 mm (Liggande format). Utfall 3 mm. Leveransfil: Högupplöst PDF. Skickas till endokrindagarna@meaconsulting.se

Trycksak att delas ut på plats

1 blad – A4 eller A5. Dubbelsidigt eller ensidigt. Ni som har det här i ert sponsorpaket behöver skicka det till konferensanläggningen så att det finns på plats tidigast 26 maj och senast 30 maj. Märk paketet med ”TRYCKSAK”, ditt företag, telefonnummer till kontaktperson. Adress Gävle Konserthus, Att: Kongress och Event, Kungsbäcksvägen 22, 802 67 Gävle

Vad ingår i din monter

1 bord, 1 stol, el och internet.

Tider för in- och utflyttning i utställningen

Inflytt: tisdagen den 30 maj, kl. 13.00-17.00 och onsdagen den 11 maj 07.30-10.30 Utflytt: fredagen den 2 juni kl. 12.00-17.00

Godsmottagning/-hämtning

Gods kan tas emot tidigast fredag den 26 maj mellan 08.00–16.00 och hämtas/skickas i retur senast fredag 2 juni kl 17.00. Godset tas emot av Gävle Konserthus och levereras till er monter.

Meddela Gävle Konserthus, Kongress och event, i förväg vilket gods som kommer, när det förväntas anlända och var ni önskar få godset placerat.

T: 026-17 29 06

E: konferens@gavlekonserthus.se

Markera ditt material med namn och telefonnummer till den person som är ansvarig för materialet samt Endokrindagarna. Allt överblivet material måste hämtas upp från Gävle Konserthus senast den 2 juni kl 17.00. Gävle Konserthus tar inte något ansvar för kvarlämnat material efter 17.00.

Ni ansvarar själva för att er monter är tömd när ni lämnar denna. Var vänlig notera att allt kvarlämnat material i montern kommer att tas bort och kasseras och Gävle Konserthus kommer inte att kunna hållas ansvarig för någon förlust.

Avgående gods skall vara väl packat, märkas med adresslappar och fraktsedlar, stå på en fraktpall samt placeras i er monter för upphämtningen. Det åligger respektive utställare att själv beställa sin returtransport. Stäm av med Gävle Konserthus innan du lämnar anläggningen.

Godstransporter TILL och FRÅN Gävle Konserthus Leverans-och hämtningsadress samt märkning

Gävle Konserthus

Att: Kongress och event (Endokrindagarna)

Kungsbäcksvägen 22, 802 67 Gävle Kontaktperson/organisation/monternummer Telefonnummer till monteransvarig

Er monter

Utställningen är placerad i foajén på entréplan och i monterpaketet ingår:

Bord, stol samt internet och el ingår till alla våra utställare. Det som övrigt ingår beror på vilket utställarpaket du har bokat. Informationen finns i din bokningsbekräftelse du fick när du valde monter.

Beställning av extra inredning till din monter

Du använder det beställningsunderlaget som är framtaget för konferensen och mejlar in det till konferens@gavlekonserthus.se Tilläggsbeställningar bekostas av utställaren och faktureras direkt av Gävle Konserthus.

Beställ senast fredag 19 maj.

Monterservering

Det är inte tillåtet att bjuda besökarna på medhavd mat eller alkohol i montrarna. Godis och frukt är tillåtet. Tänk dock på att det kan finnas deltagare som har luftburen allergi mot t.ex. nötter eller citrusfrukter.

Internet

Trådlöst internet finns tillgängligt i hela anläggningen. Anslut till nätverket Gav-Concert-Guests och skriv in lösenordet Gavlekonserthus.

Ansvar

MeaConsulting och Gävle Konserthus påtar sig inget ansvar för utställningens varor, produkter, verktyg, etc vare sig före, under eller efter arrangemanget. Utställaren har ansvar för all utrustning i montern både egen och hyrd under hela konferensperioden. Detta gäller även vid inhyrd vakthållning. Utställaren har själv ansvar att teckna lämplig försäkring för eget skydd.

Varmt välkomna!

© Copyright - Endokrindagarna 2023